Šerbet od brusnice – 24. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 24. epizoda

By  | 


Šerbet od brusnice – 24. epizoda
Nilaj se u poslednjem momentu pokaje za ono što je uradila i spreči Dogu da popije tekućinu tako što baci jastuk na nju. Doga burno reaguje, Pembe je tera da se presvuče. Nilaj se u svojoj sobi rasplače.
Omer, zbog svega što se dogodilo, dovodi Kivildžiminu ljubav u pitanje, više nije siguran u nju.
Zbog neprijatnosti za stolom, Fatih i Doga imaju malu prepirku pre spavanja. Doga se ljuti što ovaj uporno staje na strahu drugih, a on ironično komentariše kako ona uvek mora da je u pravu.
Nursema je i više nego iznenađena kada Umut prerušen pronađe način da je vidi i ostavlja joj prsten, uz poruku da jedva čeka dan kada će ga nositi na svojoj ruci.
Alev dolazi u posetu kod Fatihovih. Nakon što ona ode, Abdulah saopšti Nursemi da je i zvanično razvedena od Ibrahima. Nursema je presrećna, deli sa Dogom ove vesti i kako se oseća.
Omer ima posetu u kancelariji od Kajhanove bivše koja mu svašta napriča protiv njega.
Alev za Dogu priprema zabavu iznenađenja, a Nursema pre svega toga zamoli Fatiha da toliko ispoštuje Dogu i pojavi se tamo.
Fatih je sa Ajlin na nekoj izložbi. Ajlin ga zove kod nje u stan, da mu skuva kafu… Pembe savetuje Dogu da razmisli o činjenici da je njen muž mlad, zgodan i bogat. Dok je bila mlada, i ona je Abdulaha svuda pratila. Podseća je da je njeno mesto uz muža. Dogu njene reči podstaknu da se zapita, stoga snimi Fatihu video poruku da joj je žao zbog svega, da ga ona i bebe čekaju. U isto vreme vidimo Fatiha koji je završio u krevetu sa Ajlan, prevario je Dogu.
Epizodu pogledajte OVDE
Prethodne epizode pročitajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *