Sestre 7. epizoda! Rešat želi razvod od Umaj!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 7. epizoda! Rešat želi razvod od Umaj!

By  | 

Sestre 7. epizoda! Rešat želi razvod od Umaj!

Rešat je ljut na Umaj i želi da sazna kakve veze imaju ona i njena sestra sa Jildrimom. Jildrim razgovara sa Volkanom i govori mu u kakvoj je vezi bio sa dvema sestrama. Džemal ulazi krišom kod Umran u sobi dok ona spava.

Rešat otvoreno kaže Umaj da je doneo odluku da je izmedju njih gotovo i uručuje joj papire za razvod. Umaj je šokirana. Hajal saznaje da se njeni roditelji razvode i to je emotivno potrese.

Hayat želi da prizna Hajal da je zaljubljena u Volkana, ali je ova preduhitri i kaže joj da je ona ( Hajal) ludo zaljubljena u Volkana. Volkan to čuje. Umran zahteva da se otvori grob njenog muža jer sumnja da je živ.

Sve epizode serije Sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *