Shakti 377. ep.,Harman sve više vremena provodi sa Prito!

Indijske Serije

Shakti 377. ep.,Harman sve više vremena provodi sa Prito!

By  | 

Shakti 377. ep.,Harman sve više vremena provodi sa Prito!( 21.11.2017.)
Somija priča sa Harmanom i kaže mu da se stara o Prito.kaže da ne zna šta je sa ocem.Kareena je zadirkuje da je čovek poludeo što mu je snaja kinar.Rani kaže Somiji da ne obraća pažnju na nju.Somija joj govori da više ne gleda na situaciju kao ranije jer je Harmanova ljubav promenila njen pogled na svet, zabrinuta je zbog nečeg drugog.

Prito kaže Haraku da krov ne može stajati bez zidova.Kaže mu da je ona krov porodice, a on stub koji održava krov.Harak joj kaže da spava.Mohini kaže Haraku da spava jer će sve biti dobro.Harak ksže da ga boli glava.Mohini insistira da ga izmasira iako on odbija.Prito ih gleda i ljubomorna je.
Ujutru Mohini pozdravlja Haraka, kaže mu da ima magične prste i pita ga da li mu je prošla glavobolja.Harak kaže da jeste i da ima magične prste.Prito im kaže da Harman odlazi.Mohini traži od Prito ključ za nakit, ali ona odbija da joj da.Harak kaže Prito da da ključeve Mohini.Mohini hvata Prito za ruku i preti da će je izbaciti.Harman dolazi i kaže Mohini da se ne zeza sa njim.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!