Shakti 381. ep., Mohini zavodi Harak Singa!

Indijske Serije

Shakti 381. ep., Mohini zavodi Harak Singa!

By  | 

Shakti 381. ep., Mohini zavodi Harak Singa!( 27.11.2017.)
Epizoda počinje sa Viranom,Shano i Ravi kako čuju da Mohini pleše.Mohini opija vinom Haraka i pleše senzualno ispred njega.Rani dolazi i pita oca zar se ne stidi, zašto gleda ples.Harak joj kaže da ona ne oseća njegovu bol i pita je da ide.Harak kaže Mohini da ga napije i da on želi da zaboravi Parito i Harmana.

Karena kaže Guru ma da je Prito razotkrivena i da one sada moraju biti mudre.Somija pokušava da ubedi Harmana da oprosti Prito.Saya pokušava da ubedi Harmana da zaboravi svoju bol i da nikada ne zaboravi da su mu Harak i Prito roditelji.Saya im kaže da jedu.

Nani kaže Surbi da pozove Somiju jer je sigurno slomljena.Surbi kaže da je to cena kad je neko dobar i kaže da treba da bude kažnjena što veruje ljudima.Nani kaže da će Somija sve pobediti svojom dobrotom.Mohini pleše i zabavlja Haraka.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!