Shakti 388 ep.,Somija dovodi Prito u kući kinara!

Indijske Serije

Shakti 388 ep.,Somija dovodi Prito u kući kinara!

By  | 

Shakti 388 ep.,Somija dovodi Prito u kući kinara! ( 06.12.2017.)
Epizoda počinje kako Ćamell radi puju.Harman se budi.Ćameli mu kaže da je Somija odišla u hram da se moli za Prito.Somija se moli u hramu, dok su Mohini I Harak romantični na ulici.Mohini mu kaže da bude romantičan i da je uhvati.Mohini beži, a Harak je juri.Mohini udara u Harmana.Harman kaže Mohini da radi šta želi, ali da se kloni njegove žene.Mohini ga provocira, ali se on kontroliše iodlazi.Mohini kaže Haraku da je Harman podigao ruku na nju prijavila bi ga.

Somija deli prasad siromašnima i žena stavlja ruku na njenu glavu.Žena odlazi, Somija se okreće i prati ženu.Ona shvata da je to Prito i zaustavlja je.Somija joj kaže da je osetila da je majka stavila ruku na njenu glavu.Harman odlazi u hram i pita Surbhi i Nani gde je Somija i trčeći odlazi u hram.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!