Shakti ( 428. ep. ),Somija pokušava da spoji Prito i Harak Singa!

Indijske Serije

Shakti ( 428. ep. ),Somija pokušava da spoji Prito i Harak Singa!

By  | 

1.2.2018. – Shakti – Somija pokušava da spoji Prito i Harak Singa!

Prevod: Maya. 🙂

U jučerašnjoj epizodi su policajci došli i upucali Maharani u nogu. Maharani pada sa litice i umire. Harman je živ i grli Somiju srećno. Oni se vraćaju kući. Harman nema dokaza protiv Mohini, te joj ne može ništa još. On traži dokaz protiv nje.

Današnja epizoda ove serije kreće sa Mohini, koja zove Karinu i Ravinu i kaže im da ubiju Rani kako ne bi otkrila ništa. Harman grli Somiju i kaže joj da ne krije više ništa od njega. Mogu sve zajedno. Oni se pomire i zagrle srećno. U pozadini je prelepa pesma “Tu Hi Mera Khuda”….

Nani hrani Surbi sutlijašom i želi joj srećan prvi dan na poslu. Surbi se nasmeje i zahvaljuje joj se. Ona se pozdravlja i sa Varunom (Varun je Surbin muž), pa ga pita da li je zabrinut zbog njenog posla. Varun napravi lažan smešak i slaže je: ,,Šta to govoriš, Surbi? Naravno da ne. U stvari, veoma sam srećan. Ponosan sam na tebe, Surbi. Ponosan sam što imam divnu ženu poput tebe. Želim ti sve najlepše. Idi sada. Zablistaj.”
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site