Shakti 454. ep.,Specijal 2. deo,Harman oblači Somiju kao transrodnu osobu i vređa je!

Indijske Serije

Shakti 454. ep.,Specijal 2. deo,Harman oblači Somiju kao transrodnu osobu i vređa je!

By  | 

13.3.2018. – Shakti – Drugi deo specijala – Harman oblači Somiju kao transrodnu osobu i vređa je!

Prevod: Maya. 🙂

Ovo je drugi deo specijalne epizode. Pozdrav! 😉

Šano kaže Prito da je Harman rekao Somiji da je mrzi. Više nema mesta za Somiju u njihovoj kući. Ravi dolazi i takođe tera Somiju iz kuće zauvek – ništa joj nije više ostalo. Prito spreči Somiju da ode i govori joj da bude jaka i bori se. Somija briše suze i izjavi odlučno: ,,Neću da odem iz kuće. Neću. Ne mogu da odem. Ima obećanje koje me vezuje da budem sa Harmanom svih 7 života. I to je obećanje… to je bračni zavet u koji verujem i koji ću da ispunim! Kako da odem sada i slomim to obećanje? Kako?”
Harman ode odatle besno.

Kasnije,
Harak Sing daje papire za razvod Prito i preti joj ponovo da će da se razvede od nje: ,,Važniji mi je sin od tebe, Prit. Ako se stvari pogoršaju… mogu promeniti ženu, ali sina ne! Ne želim da potpišem ove papire, ali ću morati ako me nateraš. Prekini da braniš Somiju i izbaci je napolje! Misli da sam loš, ali ćeš kasnije da shvatiš da sam bio u pravu i da si ti u zabludi. Izbaci Somiju napolje i sve će biti lepo!”
Nasrtavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!