Sherdil Shergill - od 46. do 48. epizode - Bairav odobri venčanje Manmit i Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 46. do 48. epizode – Bairav odobri venčanje Manmit i Rađa!

By  | 

Sherdil Shergill – od 46. do 48. epizode – Bairav odobri venčanje Manmit i Rađa!
46. epizoda
Rađ pokazuje snimak sa nadzorne kamere na kom se jasno vidi da iza svega stoji Murari. Bairav svu krivicu svali na Murarija i pretuče ga, kobajagi se izvinjava i Rađu i Manmit. Murari na kraju biva uhapšen. Manmit je zbog ovoga oslobođena svih optužbi. Husein zamoli Bairava da o ovome obavesti i medije. Međutim, Ađit je uveren da je Bairav samo iskoristio Murarija i da je on pravi krivac, te savetuje Manmit da napusti Mumbaj. Pošto je istina konačno izašla na videlo, Rađ romantično zaprosi Manmit i ona pristaje da se uda za njega. 
47. epizoda
Manmit je prihvatila da se uda za Rađa, izražava mu svoja osećanja prema njemu. Njih dvoje su presrećni. Bairav saznaje da je Rađ povređen otišao u posetu Manmit, planira da ga pošalje daleko odatle. Ađit zabrinuto moli Manmit da ode u Šimlu, ali mu ona odgovara da će se prilagoditi Rađovoj porodici radi njegove ljubavi i da je on promenio njeno razmišljanje. Iako Bairav želi da ga pošalje da se ostvari kao komičar, Rađ se suočava sa njim i svojom porodicom i saopšti im da će oženiti Manmit, a da je Anmol sada njegov sin. Nirali ga ošamari. Bairav ne želi Manmit kao snaju.
48. epizoda
Malo je reći da je Bairav šokiran Rađovom odlukom. Rađ je neumoljiv u nameri da se oženi Manmit. Bairav se pravi da ima srčani udar pred svima, što takođe potajno otkrije doktoru. Na Bairavov zahtev, Rađ pozove Manmit u vilu Jadavovih. Bairav izigrava žrtvu i prihvata da se Rađ i Manmit venčaju. Nasamo otkriva Nirali da se folirao i da će sprečiti venčanje. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *