Sherdil Shergill – od 91. do 95. epizode - Srećan KRAJ za Manmit i Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 91. do 95. epizode – Srećan KRAJ za Manmit i Rađa!

By  | 

Sherdil Shergill – od 91. do 95. epizode – Srećan KRAJ za Manmit i Rađa!
91: Bairav otkriva Nirali da je Rađu slomljeno srce jer je video Manmit sa Abišekom. Kada Manmit dođe da odvede Rađa kući, šokirana je saznavši o čemu se cela stvar radi. Na Manmit je da sada objasni celu situaciju i pokuša da razotkrije nesporazum.
92: Bairav pušta glasovnu poruku kojom hoće da dokaže da je Manmit neverna Rađu. Manmit je u čudu. Ubrzo, Bairav čak i dovodi u pitanje Manmitin karakter i tvrdi da je Abišek Anmolov biološki otac. Na Manmit je da dokaže da su njegove tvrdnje lažne.
93: Bairav dolazi kod Manmit u kancelariju i od nje traži da povuče slučaj protiv Murarija. Međutim, Manmit ima šokantan zahtev u zamenu za Murarijevu slobodu iz zatvora. Bairav je zapanjen, mora da odluči hoće li joj udovoljiti da izbavi zeta.
94: Iako Bairav čitavo vreme pokušava da razdvoji Rađ i Manmita, njih dvoje su se udružili da iznesu sva njegova zlodela na videlo. Štaviše, Manmit uz tvrdnje otvoreno zahteva od Bairava da prizna svoja nedela.
95: Nakon što Manmit razotkrije Abišeka da je zapravo oženjen, i nakon što je Rađ odlučio da prekine sve veze sa porodicom Jadav, Bairav ostaje potpuno sam, svi ga napuštaju. Nakon par meseci, Manmit i Rađ žive srećan bračni život. Rađ se posvetio svom snu da bude komičar, i dalje održava nastupe, a Manmit je za svoj posao dobila još jednu nagradu koju je posvetila svim radnicima. Bairav se razboli i ubrzo shvata svoje greške prema Manmit. Manmit mu oprašta sve što je učinio. Srećan kraj za Manmit i Rađa i njihove porodice. KRAJ SERIJE!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site