Sherdil Shergill – od 91. do 95. epizode - Srećan KRAJ za Manmit i Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 91. do 95. epizode – Srećan KRAJ za Manmit i Rađa!

By  | 


Sherdil Shergill – od 91. do 95. epizode – Srećan KRAJ za Manmit i Rađa
91. epizoda
Bairav otkriva Nirali da je Rađu slomljeno srce jer je video Manmit sa Abišekom. Kada Manmit dođe da odvede Rađa kući, šokirana je saznavši o čemu se cela stvar radi. Na Manmit je da sada objasni celu situaciju i pokuša da razotkrije nesporazum.
92. epizoda
Bairav pušta glasovnu poruku kojom hoće da dokaže da je Manmit neverna Rađu. Manmit je u čudu. Ubrzo, Bairav čak i dovodi u pitanje Manmitin karakter i tvrdi da je Abišek Anmolov biološki otac. Na Manmit je da dokaže da su njegove tvrdnje lažne.
93. epizoda
Bairav dolazi kod Manmit u kancelariju i od nje traži da povuče slučaj protiv Murarija. Međutim, Manmit ima šokantan zahtev u zamenu za Murarijevu slobodu iz zatvora. Bairav je zapanjen, mora da odluči hoće li joj udovoljiti da izbavi zeta.
94. epizoda
Iako Bairav čitavo vreme pokušava da razdvoji Rađ i Manmita, njih dvoje su se udružili da iznesu sva njegova zlodela na videlo. Štaviše, Manmit uz tvrdnje otvoreno zahteva od Bairava da prizna svoja nedela.
95. epizoda
Nakon što Manmit razotkrije Abišeka da je zapravo oženjen, i nakon što je Rađ odlučio da prekine sve veze sa porodicom Jadav, Bairav ostaje potpuno sam, svi ga napuštaju. Nakon par meseci, Manmit i Rađ žive srećan bračni život. Rađ se posvetio svom snu da bude komičar, i dalje održava nastupe, a Manmit je za svoj posao dobila još jednu nagradu koju je posvetila svim radnicima. Bairav se razboli i ubrzo shvata svoje greške prema Manmit. Manmit mu oprašta sve što je učinio. Srećan kraj za Manmit i Rađa i njihove porodice. KRAJ SERIJE!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *