Sherdil Shergill – od 52. do 55. epizode - Anmol je u životnoj opasnosti!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 52. do 55. epizode – Anmol je u životnoj opasnosti!

By  | 

Sherdil Shergill – od 52. do 55. epizode – Anmol je u životnoj opasnosti!
52. epizoda
Dok Manmit i Rađ uživaju pred venčanje, Prijanka odvodi Anmola u baštu gde planira da ga ugrize škorpija koju je uzela. Međutim, ona se uspaniči kada shvati da je škorpija pobegla iz kaveza.
53. epizoda
Pošto Prijankin plan nije baš najbolje urodio plodom, svi prisutni se zabrinu kada na svečanosti zateknu škorpiju. Nešto kasnije, Bairav je sumnjičav po pitanju Prijanke i suočava se sa njom da otkrije njene namere.
54. epizoda
Manmit sa svojima stiže u rezidenciju Jadavovih da dovrši svoje venčane rituale sa Rađem. Međutim, Prijanka odlučuje da spreči to venčanje i smišlja strategiju kako bi izvršila svoje planove.
55. epizoda
Manmitina sreća i radost naprasno nestaju, očajna je kada shvati da je pre venčanja Anmol nestao. Uplašena da će zauvek izgubiti malog, ona se obruši na Rađa i njegovu porodicu jer su ugrozili život njenog deteta. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *