Sherdil Shergill - od 81. do 85. epizode - Rađ planira iznenađenje za Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 81. do 85. epizode – Rađ planira iznenađenje za Manmit!

By  | 


Sherdil Shergill – od 81. do 85. epizode – Rađ planira iznenađenje za Manmit!

81. epizoda
Rađ je doneo odluku da se on pozabavi kućnim poslovima, a od Manmit traži da se pobrine za kancelarijske poslove. U međuvremenu, kada Rađ krene da očisti pod u Manmitinom stanu, pojavljuje se Nirali koja je zatečena kada zatekne sina u takvoj situaciji. Kako će je Rađ ubediti?
82. epizoda
Bairav je i više nego ljut kada mu Nirali saopšti da se Rađ pretvorio u muža kod kuće. Sa druge strane, Manmit čuje svoje zaposlene kako ogovaraju Rađa. Kako će reagovati na njih?
83. epizoda
Da bi postigao dogovor, Bairav laže klijenta o Rađovom i Manmitinom boravku u Londonu. U međuvremenu, Rađ se iznenada pojavljuje tu i stavlja dogovor na kocku. Hoće li Rađ uspeti da ubedi klijenta?
84. epizoda
Rađ planira zabavu iznenađenja za Manmit kako bi proslavio njihovu mesečnicu braka. Međutim, Bairav postaje presrećan nakon što sazna za Manmitino prisustvo u kancelariji. Hoće li i Bairav saznati za iznenađenje?
85. epizoda
Manmit uputi Rađa da se pobrine za kancelarijske poslove dok ona planira da poseti neku lokaciju. Nakon toga, Rađ je zabrinut kada dobije poziv sa Manmitinog telefona iz nekog hotela. Hoće li uspeti da razotkrije misteriju iza toga?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *