SiddhiVinayak – 13. epizoda – Sidi spreči oca da naudi sebi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 13. epizoda – Sidi spreči oca da naudi sebi!

By  | 

SiddhiVinayak – 13. epizoda – Sidi spreči oca da naudi sebi!
Sidi i ostali članovi porodice spreče Aniketa u nameri da povredi sebe nožem. Sidi tom prilikom raskrvari ruku. Aniket plače i govori kako ne zaslužuje da bude Sidin tata. Sidi mu objašnjava da oni uvek brinu za njega, kako je samo mogao i pomisliti da naudi sebi. Aniketu je žao jer je Sidi isprozivana i što su je ponizili, te dodaje da u njihovom društvu postoje određena pravila. Sidi izjavi da ona neće živeti u takvom društvu, u društvu u kome su ljudi koji tako nisko razmišlaju. Potrebno je videti humanost u čoveku. Doda da ona nije uznemirena zbog raskida veze, ona ima vezu sa svima njima. Svi su suznih očiju.

Šankar grdi Biđli što im nije rekla da je nepovoljno vreme da Vin počne snimanje filma. Manđiri joj prebacuje da joj je trebala reći. Biđli se pravda i govori kako je pošla da im kaže ali je Rađvira zaboleo stomak. Ispostavi se da je to sve bila njena iluzija. Pomisli kako mora reći Manđiri pre nego to postane kasno. Pozove je na telefon, ali ne može uspostaviti poziv. Razmišlja da ispriča mužu. Međutim, Rađvir je opet spreči da bilo kome kaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!