SiddhiVinayak – 54. epizoda – Vin uceni Sidi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 54. epizoda – Vin uceni Sidi!

By  | 

SiddhiVinayak – 54. epizoda – Vin uceni Sidi!
Hari gleda kako Vin onom krvavom maramicom ostavlja trag Sidine krvi pored svog krvavog traga na onoj tabli. On kaže kako je naplatio Sidi što je prolio krv ali to ga nekako nije učinilo srećnim. Međutim, rešen je da nastavi sa planom osvete i kaže Hariju da treba da mu završi jedan poslić. Kao što su se njegovi nasekirali i iznervirali zbog Sidinog lažnog svedočenja, tako će isto sad i njeni roditelji.

Praći je sa drugaricom naručila hranu sa kioska i žali joj se na Sidi i to kako ju je videla u vili Kundrinih, te kako zbog nje neće moći na zabavu. Tu se zaustavljaju neka kola – u njima je Rađvir. Praći ga uzgleda i unervozi se. Rađvir se pita šta će jedna devojka iz Londona tu. Izađe iz auta i pođe ka njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vin dođe kod Sidi u sobu. Sluga po njegovom naređenju donese Sidi haldi kako bi namazala bolna stopala i sprečila infekciju. Sidi ga ljutito pita što joj sad donosi haldi nakon svega što joj je uradio. Vin joj kaže da je možda zaboravila, ali to veče će se u kući održati zabava i ona mora biti spremna. Sidi mu kaže da neće prisustvovati njegovoj zabavi. Vin veli da će mu ona biti glavni gost. Pucne prstima i sluge unesu Vinov “poklon” Sidi. Sidi se šokira kad joj Vin pokaže da su to odeća, nakit i nanogice za igračice. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!