Simar - 01.01.2014. - Simar i Roli ne nalaze nikog u kući!

Indijske Serije

Simar – 01.01.2014. – Simar i Roli ne nalaze nikog u kući!

By  | 

Simar - 01.01.2014. - Simar i Roli ne nalaze nikog u kući!

Simar – 01.01.2014. – Simar i Roli ne nalaze nikog u kući!

(Prvih 10 minuta epizode su ponavljali prethodnu zato je tako kratak prevod)

Sid i Shailu kupuju keks i sokove za sve. Janvi je autobusu i razmišlja da su svi zajedno zbog njih dve (verovatno Simar i Roli). Sid deli keks i sokove porodici u autobusu. Staramajka zahvaljuje Bogu što je sve bilo u redu. Simar kaže da bi bilo mnogo bolje da su Roli i Simar bile tu. Staramajka kaže da je u pravu, ali dugo nisu išle da posete svoju majku. Sudžata kaže da je u pravu, one nikada ne pitaju da idu tamo. Janvi predlaže da naprave iznenađenje za njih dve. Mano kaže da im za to treba vremena, a one će do tada stići kući. Prem kaže da su ih pitali da dođu kasnije. Iznenada nešto krene naopako sa autobusoom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Meenu vidi kako se Roli i Simar spremaju da odu. Ona im kaže da nisu dovoljno pričale i moli Simar da iim ostavi Janvi na 2 dana, Jamna ima želju da se igra sa Anjali. Simar se složi. Roli i Simar kažu Gotamu da bude dobar u školi.

Simar i Roli stižu kući ali ne nalaze nikoga tamo. Svetla su ugašena. Roli kaže da su čak i vrata zaboravili da zatvore. One upale svetla i počnu da dozivaju sve, ali nema nikoga, zabrinute su. Simar kaže da će pozvati Prema, ali on nije dostupan. One počnu da gledaju nan različite strane. Simar ih moli da izađu, uplašena je. Ona pita Roli da pozove Sida, ali ni on nije dosupan. One pozivaju sve, ali niko nije dostupan. Simar pita kako je ovo moguće i kaže da misli da ovde ima neki problem.

Nema najave

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *