Simar (1988. ep.) 30.11.2017. – Sanđana pristane na test da bi dokazala svoju nevinost!

Indijske Serije

Simar (1988. ep.) 30.11.2017. – Sanđana pristane na test da bi dokazala svoju nevinost!

By  | 

Sanđana pristane na test da bi dokazala svoju nevinost!

Staramajka pita Simar za Anđeli. Simar kaže da je možda ljuta na njih. Anđeli dođe i pita zašto bi bila ljuta. Rošni pomisli da je možda smislila plan. Staramajka pita da li pristaje da se uda. Anđeli potvrdi. Simar je zagrli. Anđeli kaže da pristaje, ali koja je garancija da će nakon udaje biti srećna, doda da je Samir živi primer, pita šta je dobio zauzvrat, izdaju od Sanđane. Kaže da ne zna imaju li oni vezu ili ne. Sanđana kaže da svaka veza ima uspone i padove, i to ne znači da će se njihova veza okončati. Anđeli pita da li može da dokaže da je njena i Samirova veza i dan danas jaka i da ga nije izdala. Sanđana kaže da uzdignute glave govori da ga nije izdala. Rošni razmišlja da je Anđeli provocira da li će reći išta protiv nje. Anđeli pita Sanđanu da li može da da “agni pariksha”. Svi su šokirani.
Sanđana kaže da je spremna da prođe bilo koji test da bi dokazala svoju ljubav, vernost i nevinost. Staramajka je pita šta to govori. Simar kaže da neće biti “agni pariksha” u toj kući. Prem pita kako može da pomisli na to s obzirom da je savremena devojka. Anđeli kaže da ako Sanđu želi, ona može da povuče to, ali to će značiti da Sanđu nema veru u njihovu vezu i da je kriva. Sanđana kaže da je spremna da da “agni pariksha”. Simar pokuša da je zaustavi, ali Sanđana joj da obećanje. Sanđana kaže da ovo nije samo test njene vere, već i njene nevinosti i ljubavi i neće se povući. Staramajka kaže Samiru da kaže nešto. Samir ćuti. Sanđana uđe u kućni hram i obeća da će dati “agni pariksha” njene ljubavi i nevinosti. Simar sedne, napeta je. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site