Simar (1993. ep.) 07.12.2017. – Anđeli je razotkrivena, beži od policije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1993. ep.) 07.12.2017. – Anđeli je razotkrivena, beži od policije!

By  | 

Anđeli je razotkrivena, beži od policije!

Staramajka kaže Anđeli da jede. Anđeli kaže da neće jesti dok se Sahil ne vrati. Rošni joj kaže da napuni stomak hranom, jer se Sahil vratio kući. Simar se seti kako je videla Anđeli kako napušta kuću i Sahilu su dati elektrošokovi. Prikazuju sećanje, Simar vidi Anđeli kako odlazi i pokuša da ugasi mašinu i da je skine sa njegove glave. Rošni dođe i pita šta mu se desilo. Simar kaže da treba brzo da ga izvedu odatle. Sećanje se završi. Rošni kaže Sahilu da dođe. Sahil se pojavi. Simar kaže da nisu mogle da uhvate otmičare, ali su uspele njega da spasu.
Anđeli razmišlja da započne svoju dramu pre nego što Sahil išta kaže. Ona zahvali Bogu što je vratio Sahila. Simar kaže da jedan posao mora da se obavi. Anđeli je pita koji. Simar je ošamari. Prem je pita šta to radi. Simar kaže da je to trebalo i pre da uradi. Staramajka je pita zašto ju je ošamarila. Simar kaže da je ona veliki lažov i izdajnik, otela je Sahila. Svi su šokirani. Simar kaže da ona nije samo otela Sahila, već je i sve organizovala da ga ubije da bi njena tajna zauvek ostala skrivena.

Prem pita zašto bi to uradila. Simar kaže da nije videla svojim očima, nikad ne bi poverovala. Pokazuju sećanje, Simar vidi kako Anđeli odlazi u svojim kolima odatle. Simar kaže da su joj oni oprostili i dali joj šansu za novi početak, a ona se poigrala sa njihovim emocijama i izdala ih. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno