Simar (1999. ep.) 15.12.2017. – Pari pokuša da ubije Staramajku!

Indijske Serije

Simar (1999. ep.) 15.12.2017. – Pari pokuša da ubije Staramajku!

By  | 

Pari pokuša da ubije Staramajku!

Pari se pita šta da uradi da spreči svoju smrt. Njen “duh” se pojavi pred njom i kaže joj da ubije Staramajku da bi zaštitila sebe. Pari kaže da ne može to da uradi Staramajci. “Duh” joj kaže da umre onda. Pari ipak odluči da ubije Staramajku. Ona naruči otrov. Čovek dođe da isporuči otrov. Pari pita da li je efikasan. On kaže da je veoma efikasan. Pari razmišlja kako sad može da se spasi.
Simar pita Pari šta se desilo. Pari se pita da li je čula i kaže da je sebi naručila lek pa su joj ga isporučili. Doda da će popiti lek i zaspati, kaže i njoj da legne. Simar kaže da će ona biti sa njom noćas pošto joj (Pari) nije dobro. Pari kaže da nema potrebe, spavaće. Simar se pita zašto je Pari odbila. Pari razmišlja kako Simar zna budućnost koje pokazuje ogledalo i zato želi da ona umre i da zaštiti Staramajku. Misli kako će ona sama napisati svoju sudbinu, njen život nije mali. Svi osim Pari dođu na “aarti”. Staramajka kaže da ni danas nije došla. Simar kaže da se možda uspavala. Prem kaže da ide na posao zbog nekog posla. Simar kaže Rošni da napravi čaj. Samir kaže da i on mora da ide negde. Pijuš izvadi poklon koji je sakrio u kućnom hramu. Razmišlja kako će se Rošni svideti poklon. On da Rošni poklon. Ona otvori i ugleda mobilni.

Pijuš kaže da će uraditi selfi. Rošni se svidi ideja, ali kaže da sad mora da napravi čaj. Sanđana kaže da će ona napraviti čaj. Rošni i Pijuš joj zahvale i odu. Rošni mu kaže da treba da naprave selfi sa Staramajkom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site