Simar (2006. ep.) 26.12.2017. - Sanđana sumnja u Aliju

Indijske Serije

Simar (2006. ep.) 26.12.2017. – Sanđana sumnja u Aliju!

By  | 

Roshni pita Simar šta to Alija govori. Simar veli da je kutija tako daleko da ne može više povrijediti porodicu. Roshni pravi nešto za Aliju i govori Simar da je ona snaha kao ona. Simar ode u gostinjsku sobu i traži Aliju. Alija traži kutiju po kući. Simar dolazi i pita je šta radi tu. Alija se izvinjava što je u njenoj sobi, ali nema izbora, kutija joj je jako važna, ako im ne da kutiju, ti banditi…Kutija može povrijediti njenu (SImarinu) porodicu. Simar veli da je sakrila kutiju u džungli ispod drveta. Alija misli kako želi tu kutiju da uništi sve. Simar je pita o čemu razmišlja. Alija veli da želi da ide. Simar je pita da jede i popije sok. Alija je ljuta.
Alija zove bandite i govori gdje je Simar sakrila kutiju, neka potraže. Sudari se sa Sanđanom, pita je da li je slijepa. Onda pomisli da ne bi trebala sa njom pričati tako. Staramajka se pita šta je u kutiji. Roshni donosi stvari za molitvu, zove Sanđanu. Sanđana veli da misli o Aliji, nije onakva kakva se prikazuje. Roshni veli da Simar brine o njoj jer se onesvjestila. Staramajka veli da šta god Simar uradi je dobro.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site