Simar (2022. ep.) 17.01.2018. - Roshni je ranjena i pada u jezero

Indijske Serije

Simar (2022. ep.) 17.01.2018. – Roshni je ranjena i pada u jezero!

By  | 

Piyush pita Aaliyu da stane. Staramajka moli Mata Rani da im pokaže put. Simar vidi tragove ulja na ulici i pokazuje ostalimo. Upita Staramajku da ona ostane kod kuće. Roshni pita Aaliyu da je pusti, ona odbije i govori banditu da vozi brže. Roshni joj pokuša oduzeti pištolj i metak opali i pogodi bandita u glavu. Auto udati u kamen. Roshni se osvjesti i pokuša pobjeći. Aaliya je uhvati i uzima pištolj. Roshni je ugrize i izađe iz auta. Aaliya joj kaže da stane inače će je ubiti. Piyush pita Boga da spasi Roshni, krivi sebe. Aaliya puca u Roshni, ali ona uspije izbjeći metak i bježi. Piyush i Samir vide auto. Samir vidi da je bandit mrtav. Aaliya i Roshni nisu tu. Piyush veli da ih trebaju potražiti. Aaliya trči za Roshni, Roshni stiže do litice i misli kako je jezero dolje. Aaliya veli da je trebala otići, ali sada je neće poštediti. Uperi pištolj u nju. Piyush dolazi i izvinjava se Aaliyi. Aaliya ga pita šta misli, da će se njen otac vratiti ako se on izvini, kazna je smrt. Pristisne mu vrat. Roshni je ugrize i odgurne. Aaliya padne blizu pištolja. Piyush grli Roshni.
Aaliya se ustane i uperi pištolj u njih. Roshni vidi i gurne Piyusha, pogođena je u grudi. Pada u jezero dok Piyush pokušava da je zadrži. Razmišlja o trenucima sa njom. Krene i on skočiti, ali Prem i Samir ga zaustave. Simar je šokirana takođe. Roshni potone u vodi. Aaliya gleda osvetnički. Prem i Simar tješe Piyusha, Aaliya krene pobjeći, policija dolazi i hapsi je. Piyush je skrhan. Aaliya im govori da nikada neće dobiti snahu, žudiće za njom kao što je ona za ocem. Simar govori da će pronaći Roshni. Vraćaju se kući. Staramajka, Sanđana i Pari se mole. Staramajka pita gdje je Roshni. Samir ispriča. Staramajka plače. Pari govori da je Roshni mrtva. Piyush veli da će se Roshni vratiti, ništa joj se neće desiti. Prem veli da je policija traži. Staramajka se moli Mata Rani.
Najava: Inspektor pokazuje Roshninu narukvicu, našli su je u jezeru. Možda su je životinje pojele. Piyush govori da joj se ništa nije desilo, prijeti da će isjeći vene. Prem ga pokušava zaustaviti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!