Simar - Sanđana pada na stomak, odvedena je u bolnicu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2025. ep.) 22.01.2018. – Sanđana pada na stomak, odvedena je u bolnicu!

By  | 

Simar ugleda Piyusha ispred hrama. Pokušava da ga zaustavi. Padne niz stepenice. Prem i ostali čuju njen glas i dolaze. Piyush se okrene, ugleda Simar, ali ode. Prem i ostali je vide povrijeđenu i onesvješćenu. Prskaju vodu po njenom licu, ona dođe sebi i izgovori Piyshevo ime, neka ga neko zaustavi. Prem govori da Piyush nije tu, Simar govori da je bio, trčala je za njim i pala. Prem govori da je on, došao bi kod njih. Staramajka se nadoveže, vjerovatno je njena halucinacija. Simar negira, zašto je ignorisao? Sanđana se umalo onesvjesti. Bairavi veli da se uopšte ne brine o sebi, vjerovatno nije ni dovršila doručak. Danas djevojke ni ne znaju kako da se čuvaju u trudnoći. Staramajka pita Sanđu da se čuva, sada ih je dvoje. Krenu kući.
Samir, Sanđana i Bairavi stižu kući. Sanđana krene napraviti Samiru doručak, Bairavi je zaustavi, ona će spremiti, ona neka jede. Sanđana veli da će se udebljati. Samir je čuje i grli Bairavi. Bairavi veli da je žudila za njegovom ljubavlju, zahvali mu se što joj je pružio šansu. Samir je zagrli.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno