Simar (2052. ep.) 28.02.2018. - Simar i Sanđana zaustave vjenčanje

Indijske Serije

Simar (2052. ep.) 28.02.2018. – Simar i Sanđana zaustave vjenčanje!

By  | 

Rahul razmišlja kako će dobiti novac čim ih ubije. Auto mu stane. Izađe da provjeri. Simar i Sanđana se probude i udare ga. On se onesvjesti. Simar pita kako da stignu tamo. Bairavi dobije poruku sa Rahulovog telefona, misli kako su ubijeni. Simar i Sanđana dolaze kao konobarice. Simar se prisjeća kako je zvala Pari i Prema, ali nisu se javili. Sanđana veli da ima plan, kraj sjećanja. Simar govori Sanđani da neće dozvoliti da Bairavi uništi život njenog sina. Prem govori Staramajci da ne znaju gdje je Simar. Sveštenik požuruje vjenčanje. Sanđana priđe Samiru. Samir je ne prepoznaje. Bairavi uzima piće i pita Sanđanu da servira piće drugima.
Simar misli kako mora da spriječi vjenčanje. Sveštenik pita da urade “ghatbandhan”. Staramajka pta ko će, Bairavi veli da će ona i zaveže. Sanđana pita Simar kako će upozoriti sve kad su tu Bairavi i Hema.
Staramajka veli da su kruigovi počeli, kad će Simar doći. Sveštenik ih pita da okrenu krugove. Simar ode do Staramajka i pokazuje joj papir sa napisanom porukom. Staramajka pročita i klimne glavom. Simar takođe to isto uradi sa Premom i Pari. Bairavi je sumnjičava. Sanđana spasi Simar. Avni misli kako je to njena kazna što je izdala Piyusha. Hema joj signalizira da okrene krugove. Sveštenik pita da sada stavi sindur. Piyush krene, ali Simar ih zaustavi. Bairavi i Hema su šokirane. Sanđana dođe takođe. Samir se zahvali Bogu što su dobro. Simar pita sve goste i sveštenika da odu. Veli da je plan gotov. Hema se onesvijesti od efekta lijeka u piću. Bairavi takođe. Simar ispriča sve.
Najava: Simar ošamari Avni što se igrala sa Piyushevim emocijama, uhapsiće ih. Bairavi i Hema dolaze tu. Bairavi uperi pištolj u Simar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!