Simar (2026. ep.) 23.01.2018. - Sanđana izgubi bebu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2026. ep.) 23.01.2018. – Sanđana izgubi bebu!

By  | 

Prem dobije poziv od Bairavi. Sjedaju u auto, Simar čeka Piyusha, ali ga ne vidi kada on dođe. Stižu u bolnicu. Samir govori da je na operaciji. Doktor izlazi i veli da su vijesti loše, mogu spasiti ili majku ili bebu. Svi su šokirani. Bairavi govori da ne smije ništa desiti njenom unuku, neka spasi bebu. Samir je pita šta to priča, Bairavi veli da doktori to tako govore, ako spase bebu, spasiće i Sanđanu. Želi da beba bude spašena. Sanir je pita šta to priča, veli da on želi da spase Sanđanu. Prem govori da žele da oboje budu dobro, ali..
Simar govori Premu da se njena kćerka bori za život, nikada nije preispitivala Mata Rani i prihvatala je njene odluke, ali danas joj mora odgovoriti. Prem je pita da stane, Simar ode. Staramajka mu govori da je pusti, neka ode do Mata Rani, danas ide kao majka. Bairavi ode do doktora i pita ga da spasi bebu. Simar pita Mata Rani da li je srećna, na ivici je da izgubi kćerku, uvijek je prolazile sve testove i podnosila sve. Ako se nešto desi Sanđani, prestaće vjerovati u nju. Svi čekaju da operacija završi. Doktor izlazi, govori da je Sanđana dobro, ali nisu mogli spasiti bebu. Samir plače. Simar ga grli i tješi. Zna kako se osjeća sada, ali neka bude jak radi Sanđane. Bairavi misli kako neće poštediti tog doktora. Ode do njega, zgrabi ga za okovratnik i pita zašto nije spasio bebu. Doktor veli da da je pokušao da je spasi, umrli bi oboje. Bairavi veli da joj je nanio toliko bola. Sanđana plače za bebom. Samir je tješi, govori da je voli. Simar je uz nju takođe. Bairavi veli da će opet zatrudniti. Izvini im se. Bila je toliko zaslijepljena ljubaavlju prema bebi. Misli kako je tužna što je njen unuk mrtav.
Najava: Prem i Simar ugledaju Piyusha na biciklu sa nekim, prate ih. Piyush vadi pištolj i uperi u Simar.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno