Siročad - od 39. do 42. epizode - Šengul se sjeti svega!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 39. do 42. epizode – Šengul se sjeti svega!

By  | 

39. epizoda: Dok je Asiye u kolima hitne pomoći, Ömer okrivljuje Tolgu za ono što se dogodilo i kreće na njega. Dok Akif daje sve od sebe da osramoti Suzan, Ömer i Oğulcan nailaze na neočekivanog gosta. Akifovo pravo lice polako izlazi na vidjelo. Tolga ozdravlja, Džemile se vraća. Ovo će biti dobra lekcija za Tolgu. Şengül se ničega ne sjeća ali sjeća se da je Akif ubica.

40. epizoda: Borba braće Eren protiv siromaštva postaje sve teža iz dana u dan. Asiye je najviše pogođena ovom situacijom. Sengul govori da se sjeća svega. Suočen sa strahom od ponovnog gubitka Suzan, Akifov potez ima neočekivani rezultat. Tolga je zapalio vatru, a Omer je ima slike koje to dokazuju! 

41. epizoda: Asiye se onesvijesti nakon što prizna Doruku da ga voli. On je nosi na rukama.  Susen podrži Aybike i Asiye.

42. epizoda: Susen i Omer napokon dolaze do svojih lijepih trenutaka i iskrenosti. Asiye stalno ignoriše Doruka. Omer uživa u lijepim danima, ali ga posao u koji se upustio i ne može izaći košta sreće. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *