Siročad - 98. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 98. epizoda!

By  | 

Način na koji je Akif ušutkao Sevval i stao iza djece bio je iznenađujući. Susen pokazuje ljubomoru nakon sto se Omer upozna za novom djevojkom koja se igrom slučaja našla u njihovom društvu. 

Dok je porodica Eren iznenađena dolaskom Orhanove majke Fatme, Suzan prati misteriozni Sadov poziv. Osjećajući se neugodno prema Berku, Aybike počinje da se sve više udaljava od Berka. Berk staje ispred Aybike i kaže joj da ili će mu reći šta se dešava ili su njih dvoje završili. Aybike uplakana moli Berka da joj da vremena i da je razumije zbog čega je takva i zašto mu ne priča.

Fatma pokazuje interesovanje za svakog člana porodice i trudi se da je zavole. Osoba iznenađenja koje je upravo upisala na Ataman koledž sije sjeme novih tenzija. Dok se dešavaju važni događaji na frontu Yaman i Akif, Suzan, koja želi da otkrije misteriju iza Ahmetove smrti, suočava se sa situacijom koju nikada nije očekivala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *