Sonia se zaljubljuje u Jagdiša?! - Turske-Serije.Net

Vesti

Sonia se zaljubljuje u Jagdiša?!

By  | 

Sonia se zaljubljuje u Jagdiša

Može se reći da je Jagdiš (Shahshank Vyas), glumac koji glumi u seriji Mala nevesta stvarno srećan čovek. U seriji smo gledali niz Jagdiševih ljubavi.

Posle Anandi (glumice Pratyusha Banerjee i Toral Rasputre), u Jagdišev život je ušla Gauri ( glumice Anjum Farooqui i Deblina Chatterjee), a zatim i Ganga (glumice Sriti Jha, Sargun Mehta i sada  Aasiya Kazi). Sada je vreme da se još jedna žena zaljubi u njega.

Kada je Srivastav (Nimal Bali) ušao u seriju prikazan je kao lik koji sili svoju suprugu Soniu da se bavi prostitucijom. Naravno naš heroj Jagdiš je ponovo tu i spašava ženu. Naravno, žena će Jagia videti kao svog viteza i zaljubiti se u njega.

Da li sledi interesantan obrt u seriji?

Za sada Sonia tumači čist i pozitivan lik.Ona će prema Jagdišu gajiti čistu ljubav, a vreme će pokazati da li će ta ljubav postati negativna i posesivna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *