Srce mafije 130. i 131. epizoda! Ersu odvode u bolnicu!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 130. i 131. epizoda! Ersu odvode u bolnicu!

By  | 

Srce mafije 130. i 131. epizoda! Ersu odvode u bolnicu!
130. epizoda
Ukućani strahuju za Hizira, Ilijasa i Alpaslana, a Zejno ne prestaje da misli na Tanera. Alpaslan otkriva Ozeru kako je njegov ujak još živ iako su ga pokušali ubiti. Nevzat ispituje Unala i tako mu se sveti zbog dogovora sa Davutom. Unal otkriva istinu o Salihu, provocira ga i on traži da ga premeste u drugu ćeliju, uz obećanje da ima nešto da im prizna. Mubeđel provocira Esru i Zejno, a Omer se usuđuje da odbrusi kao pravi muškarac Čakirbejli.

131 epizoda
Braća Gulmez planiraju šta da urade nakon hapšenja njihovog oca. Davut optužuje Saliha za napad na njega, ali Salih to poriče i govori kako je Ozer sve smislio, te da Ozkan nije umešan. Ozer je uvređen zbog optužbe, te govori Davutu da će CIA odgovoriti ukoliko ga ne puste na slobodu. Hajrije odlazi da razgovara sa Handan u vezi Alpaslanovog hapšenja, ali tamo ju dočeka Džejlan sa pretnjama. Esra pada u nesvest, te je zbog toga odvoze u bolnicu gde je dočekuje Enver koji je želi ubiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *