Stogodišnje čudo - 1. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 1. epizoda!

By  | 

Ali Tahir je ubijen dok se borio na Sakarja frontu. Čudo koje se dogodilo kada je trebalo da bude sahranjen daje mu novi život. Međutim, ovo čudo uzrokuje da Ali Tahir nikada ne ostari. Ali Tahiru, koji je u svojih 130 godina života uložio mnogo toga, postaje još teže.

Jedina osoba koja je znala tajnu Ali Tahira – Kemala, bio je Turgut, kojeg je poznavao od djetinjstva. Harika, čija je glavna profesija advokat, željna je i bori se da napiše svoj prvi roman, a odgajali su je njena tetka Sureja i 8 žena koje žive u istoj kući – njene tetke, sestre i rođake. Harika, koja je otišla od kuće da bi napisala svoj roman, ukršta se s Kemalom kada to najmanje očekuje.

Ona treba da pronađe dobru priču, a Kemal da se oslobodi svog tereta i ispriča svoju priču. Životi oboje će se promijeniti na način na koji nisu očekivali nakon upoznavanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

  1. Pingback: Stogodišnje čudo - 2. epizoda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *