Dafne ucijeni Kijmet, Kahraman priznaje majci da je zaljubljen u Elif

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 34. do 37. epizode – Dafne ucijeni Kijmet, Kahraman priznaje majci da je zaljubljen u Elif!

By  | 

Dafne ucijeni Kijmet, Kahraman priznaje majci da je zaljubljen u Elif

34: Špijunka koju je Maskut poslao u Kahramanovu firmu zavela je Jakupa na avanturu za jednu noć, ali na kraju Jakup ne odustaje od nje i počinje njihova zabranjena ljubav. Saznavši za Maskutov napad, Kahraman odlučuje da preseli Elif na neko drugo mjesto i odvede je u svoju kuću na planinama. Kerem pođe sa njima, ali ipak ih Maskut opet pronalazi.
35: Nakon što Maskut pogodi Kahramana, on (Kahraman) je prevezen u bolnicu. Sultan mu daruje krv. Dafne se naljuti kada ugleda Elif u bolnici i tjera je da ode. ALi kada se Kahraman probudi, prvo što izgovori je Elifino ime. Jakupova žena otkrije Defninoj majci da je Kijmet Jakupova maćeha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Defnina majka to prenese Defne i veli da to mogu iskoristiti kao adut.
36: Maskut bježi Keremu koji želi da mu se osveti. Kijmet gleda snimak i naredi Defne da napusti kuću. Defne joj kaže da zna istinu kako je maćeha Jakupu i ucijeni je da će reći svima ako je bude tjerala iz kuće.
37: Kijmet se ponaša kao da je uz Dafne jer se boji da će otkriti njenu tajnu. Kahraman priznaje majci da je zaljubljen u Elif. Namjerava se rastati od Dafne pa biti sa Elif.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *