Defne saznaje da su Kahraman i Elif zajedno

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 45. do 49. epizode – Defne saznaje da su Kahraman i Elif zajedno!

By  | 

 Defne saznaje da su Kahraman i Elif zajedno

45. i 46.:
Kahraman spašava Elif od Maksuta, a zatim Maksuta privodi pravdi. On je čvrsto odlučio da ovog puta neće ostaviti Elif. Vodi je na brod. Kahraman se zaklinje da će ovaj put dobiti odgovore na svoja pitanja. Kad Kahraman pokuša nagovoriti Elif da progovori, stiže poziv iz Nazline škole. Nazli je doživela nesreću. Elif je u šoku, te se njih dvoje odmah vraćaju brodom.
47. i 48.:
Kahraman i Elif uživaju u svojoj ljubavi, Defne sazna za to. Ona je odlučna sprečiti njihovu vezu bez obzira na sve. Kerem govori da je veridba raskinuta I svi u kući su šokirani tim saznanjem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kahraman otkriva činjnicu da je on sa Elif. Gđa Kijmet je prozrena zbog svojih trikova pa je Zija izbaci iz kuće.
49. epizoda
Defne saznaje za vezu izmedju Kahramana i Elif. Donosi odluku da ih razdojiih bez obzira na sve. Kahraman traži od majke da mu da objašnjenje za sve svoje trikove.Njegova majka ne može podneti sinovljev pritisak, pa se onesvesti. Kahraman odvozi svoju majku u bolnicu, a nakon toga je vraća kući.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *