Kahraman saznaje istinu o Defninim djelima nakon što posluša snimak

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 91. do 93. epizode – Kahraman saznaje istinu o Defninim djelima nakon što posluša snimak!

By  | 

 Kahraman saznaje istinu o Defninim djelima nakon što posluša snimak

91: Maskut se budi iz kome i govori da niko neće moći nauditi Elif i Kahramanu od sada, da osvete više nema, odustao je. To kaže Jakupu koji je šokiran. Elif je počela sa osvetom i namjerno dovodi Sonaja u firmu. Defne i Kahraman su iznenađeni.
92: Iako je Elif očekivala da će Kahraman drugačije reagovati, on samo poželi dobrodošlicu Sonaju. Nakon sastanka mu kaže da je povrijedio i da je i dalje vrijeđa. Sonaj baca stvari po kancelariji. Policija dovodi Maskuta kući. Kahraman govori Elif da je dosta njene igre, ostaće u kući i kraj. Zija već pomalo progovora nakon udara.
93: Defne nastavlja sa svojim igrama. Elif šalje poruku Kahramanu koji joj govori da vjeruje da će istina izaći na vidjelo. Nalaze se i zagrle. Defne zove nekoga i govori da Zija ide na operaciju i ako operacija bude uspješna, ona je gotova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kahraman čuje snimak kako Defne priznaji Ziji sve, kako mrzi Elif i kako je sarađivala sa Maskutom i Ibrahimom. Šokiran je. DEfne priznaje da je gurnula Nazli sa balkona. Nakon što Zija zaprijeti da će reći Kahramanu sve, ona mu prijeti da će ga ubiti kao i ostale.
Elif dolazi da da krv Ziji, dok je Kahraman i dalje u šoku nakon što je poslušao snimak. Defne dolazi i krene ga zagrliti, ali on joj pusti snimak. Elif posmatra. Dafne izlazi na ulicu pred kamion. Kahraman i Elif su zajedno i on je grli govoreći da je bila u pravu, govorila je istinu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *