Kerem je mrtav, a Kahraman i Elif su vjenčani

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 50. do 55. epizode -Defne je trudna, Kerem je mrtav, a Kahraman i Elif su vjenčani!

By  | 

Kerem je mrtav, a Kahraman i Elif su vjenčani
50. epizoda
Defne je odlučna u nameri da oduzme život i Elif i njenom detetu. Neval dolazi u zadnji trenutak sa Defninim rezultatima i ispostavi se da je Defne ustvari trudna. Defne pristaje na razvod sa Kahramanom, ali ono što Kahraman sazna odmah nakon razvoda ostavi ga u šoku.

51. epizoda
Šukran prvi saznaje za Defninu trusdnoću. Jakup kuje sjajan plan, a jedina mu je želja da osramoti Kahramana. Iz tog razloga u novine plasira vest da se Kahraman rastao od svoje žene dok je ona u blagoslovenom stanju. Kahraman govori svojoj porodici da se rastao od Defne i da će se oženiti sa Elif za tri dana. Počinju pripreme za venčanje.
52. epizoda
Porodica Jorukhan saznaje da je Kerem ranjen. Uprkos trudu svih lekara, Kerem umire. Elif i Kahraman su skrhani zbog njegove smrti.Na Elif loše utiču sve novonaastale situacije I preti joj prerani porodjaj, ali ona za to nikome ne govori.
53. epizoda
Kahraman se zaklinje da će pronaći Keremovog ubicu.Pronaćiće one koji su krivi za sve što im se dešava.On počinje sa ljudima koji su pisali vesti u novinama.Za razliku od svih ostalih Zija i dalje pruža podršku Elif i Kahramanu.
54. epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Merjem je gruba prema Elif I odlučuje da se osveti za smrt svog sina. Kahraman saznaje da je Kerem angažovao profesionalnog ubicu da ga ubije.Ta ga činjenica dotuče.
55. epizoda
Kahraman odluči da istinu kojuje otkrio čuva samo za sebe I odluči da je podeli jedino sa svojim ocem. Keremova majka ( Merjem ) ne prihvata Elif, koja je nakon venčanja sa Kahramanom došla da živi u veliku kuću sa Kahramonovom porodicom. Nakon svadje sa Merjem, Elif dobija bolove.Merjem nikome ne govori za to, dok Elif leži u nesvesti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *