Tere Ishq Mein Ghayal – od 62. do 66. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 62. do 66. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 62. do 66. epizode

62: Kada Aveš napadne Vira i Išu, Arman dolazi baš na vreme da ih spase. Nešto dalje, Vir traži Kavjinu pomoć u pronalaženju Sikandera i preuzimanju Armana. Hoće li Kavja pristati da mu pomogne?
63: Mahir spasava Čeri od svoje majke i briše njena sećanja. U međuvremenu, Vir i Iša smišljaju plan da vrate Armana od Sikandera. Hoće li biti uspešni u svom planu?
64: Sikander postaje besan pošto nije uspeo da završi rituale. Međutim, nakon što je saznao za Raimine moći, Sikander se suočava sa njom i traži njenu pomoć u dovršavanju rituala. Hoće li ona pomoći Sikanderu?
65: Sikander preseče Mahirov zglob i kaže Mehek da će iskrvariti u roku od sat vremena ako ona ne nađe način da dovrši njegov Shrap Vang Vidhi. Iša se nada pomoći od Armana, ali on ništa ne preduzima. Hoće li Mehek uspeti da spase Mahirov život?
66: Sikander ukopča da je Išina krv ključ za stvaranje vojske vukodlaka. Iša shvata da će je Sikander iskoristiti da prouzrokuje uništenje sveta i odlučuje da sebi oduzme život da bi ga zaustavila. Hoće li Arman pustiti Išu da umre?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *