Tere Ishq Mein Ghayal – od 47. do 51. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 47. do 51. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 47. do 51. epizode

47: Arman koristi magični bič i drži Kavju na nišanu da bi potisnuo njene moći. Kavja tada pokušava da ponovo probudi moć dijamanta. Hoće li Kavja uspeti da pobegne iz Armaanove zamke i završi svoj zadatak?
48: Vir i Arman se udružuju da pobede Dakša i spasavaju Išu od njega. Međutim, Iša se šokira kada sazna zašto je Dakš proganja i da je ona razlog za sav haos u gradu. Šta je drugačije kod Iše?
49: Arman spasava Viana iz Kavjinih kandži i biva zarobljen u pećini sa njom. Iša postaje zabrinuta kada sazna istinu i požuri da spasi Armana. Hoće li uspeti u svom pokušaju?
50: Iša konačno spasava Armana iz pećine uz pomoć Dakša. Nakon toga, Dakš se suočava sa Armanom i otkriva mu šokantnu istinu o prvoj ženi njegovog oca. Dakš takođe otkriva da je on Armanov i Virov polubrat. Hoće li mu Arman verovati?
51: Iša odbija Virov predlog da traži Sudinu pomoć i umesto toga odlučuje da nastavi Dakšov plan. Vir, sa druge strane, traži pomoć od Sude. Hoće li Suda pristati da mu pomogne?
Na samom kraju neko probode Dakša.
SVE EPIZODE ove serije su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site