Tere Ishq Mein Ghayal – od 52. do 56. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 52. do 56. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 52. do 56. epizode

52: Armaan i Vir ostaju bez reči kada Kavja ubode Dakša bodežom. Ona kasnije traži od braće da joj pomognu da pobedi Sikandera. Međutim, Arman nerado veruje Kavji i svoje strahove poverava Viru. Hoće li njih dvoje podržati Kavju?
53: Iša odbija da dovede Mehek u opasnost i izvlači bodež iz Dakša. Međutim, njen plan pođe po zlu kada je Dakš uhvati za vrat jer je izdala njegovo poverenje. Može li ga Iša ubediti da je pusti?
54: Arman sumnja u Sikanderove motive i odlučuje da ga zaustavi uz pomoć Dakša i Vira. Sikander, sa druge strane, otkriva svoj plan da stvori novi svet koji je ispunjen moćnim i besmrtnim stvorenjima. Hoće li biti uspešan u svom cilju?
55: Vir prekida Sikanderov ritual spašavajući Čeri iz njegovih kandži. Međutim, kada Sikander kidnapuje Išu da bi završio ritual, Vir je zatečen. Hoće li Vir uspeti da spase Išu od opasnosti?
56: Sikander planira da iskoristi Malini za žrtvu i drži je kao taoca. U međuvremenu, Mehak kanališe moć svojih predaka da locira Išu. Mogu li Arman i Vir zaustaviti Sikandera?
SVE EPIZODE su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *