The Fall - 16. epizoda - Paul je optužen za još jedno ubistvo!

Americke Serije

The Fall – 16. epizoda – Paul je optužen za još jedno ubistvo!

By  | 

The Fall – 16. epizoda – Paul je optužen za još jedno ubistvo!

Prevela: Jeca
😀
Do Stelle dolazi pismo koje je Katie napisala Paulu u kom ističe koliko joj nedostaje i da se promenila, okrenula se od prijatelja i porodice. Katie šalju u zatvor za maloletnike jer je pokušala da oslepi drugaricu koja je pričala loše o Paulu. Paulov zastupnik planira da optuži Stellu da je namerno ugrozila Paulov život jer je znao previše o njoj. On podnosi tužbu protiv nje za nepravilno pristupanje. Dok Paul priča o svojim počecima kad je provaljivao u kuće drugih ljudi i posmatrao ih, Anderson ispituje Davida koji je bio u istom domu kad i Paul i koji je optužen za ubistvo žene, Suzan, koja je zadavljena. David priča kakav su pakao proživljavali u domu, a najviše Paul. Ispostavlja se da je Paul ubio ženu, a David je preuzeo krivicu kao zahvalnost za to što ga je Paul spasio većeg maltretiranja. Paul priča o smrti svoje majke. Paula policija optuži za ubistvo Suzan koje se desilo iz perioda kog se seća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *