The Fall - 2. epizoda - Paul ubije Sarah Kay, Stella istražuje njeno ubistvo!

Americke Serije

The Fall – 2. epizoda – Paul ubije Sarah Kay, Stella istražuje njeno ubistvo!

By  | 

The Fall – 2. epizoda – Paul ubije Sarah Kay, Stella istražuje njeno ubistvo!

Nakon što je upoznala narednika Jamesa Olsona, Stella provodi noć sa njim, dok Paul ostvaruje svoje mračne fantazije i ubija Sarah.
Paul se vraća kući kao da se ništa nije desilo. Sally Ann ni ne sluti čime se on noćas bavio. 
Kasnije, prikazan je Paul kako masturbira gledajući slike mrtve Sarah.  Kod sebe ima čak i pramen njene kose koji je isekao.
Sirotu devojku pronalazi njena sestra mrtvu na krevetu. Iako van sebe, uspeva da pozove policiju koja se odmah uputi tamo.
Stella se uputi na mesto zločina, čim sazna šta se dogodilo. Zahteva od Burnsa da joj preda ceo slučaj, uverena da se radi o istom ubici koji je ranije usmrtio još dve devojke.
Paul i Sally Ann su na razgovoru u Oliviinoj školi. Tema su njeni čudni crteži, što je znak da mala prolazi kroz neku fazu.
Stella sreće Ian-a Kay-a, koji je skrhan zbog smrti svoje ćerke.
Olson stiže kući, gde ga ubija naoružani, maskirani napadač.
Katie (koja je ludo zaljubljena u Paul-a) pokuca na vrata Paulove kuće. Sally Ann joj dopusti da ostane unutra pošto napolju pljušti kiša, a ona ide na posao.
Katie slučajno pronalazi onaj pramen kose. Paul postaje nasilan prema njoj i oduzme joj ga, pritom je slaže da mu je to jedino ostalo od njegove pokojne majke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *