Ti si moja domovina – 54. i 55. epizoda – Vasilija pogube pred Leonom!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 54. i 55. epizoda – Vasilija pogube pred Leonom! KRAJ SERIJE!

By  | 

Ti si moja domovina – 54. i 55. epizoda – Vasilija pogube pred Leonom!
54. epizoda – Dževdet je sateran u ćošak, njegova poslednja nada jeste da iskoristi Ali Kemala!
Vasili, koji je saznao za Dževdetovu izdaju, satera ga u ćošak. Kako bi spasio svoju porodicu Dževdet nema drugu opciju nego da izda svoju domovinu. Međutim, on takođe zna i da će ga, bude li izvršio Vasilijevo naređenje, to koštati života. Zajedno sa testamentom, on napiše i istinu o tome ko je Ali Kemalova prava porodica. Vasili, koji sazna istinu, namerava da testira to koristeći Ali Kemalov život.
U međuvremenu, kapetan Jakup shvata da Dževdet planira, u cilju spašavanja svoje porodice, izdaju. Ne želi da ga ubije i zapravo čini sve kako bi sprečio Dževdetovu izdaju.
55. epizoda – Kakva će biti Leonova reakcija nakon što njegovog oca, komandanta Vasilija, pogube pred njegovim očima?
Dževdet, koji je uhvatio Vasilija na delu, uspe da odloži suđenje na kratko. Izjavi kako njegova pobeda neće proći bez žrtava i stoga donese veliku odluku. Ali Kemal, koji sazna da je zaprao Grk, hoda po ivici.
Majka koja je bila godinama odvojena od svog sina i supruga koja je odvojena od svog muža… Napokon te dve žene bivaju primorane da s mukom napuste Izmir. Veronika i Azize… obe čekaju na raskršću kako bi se sjedinile sa svojim voljenima. Međutim, obe će se suočiti sa nečim mnogo drugačijim od onoga što su očekivale, totalno neočekivanim susretom. KRAJ SERIJE!
Picture source: www.izleyiciplatformu.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *