Ti si moja domovina – 50. i 51. epizoda - Dževdet pokrene jako lukav plan kad sazna za izdaju svog brata Tevfika! Azize je u opasnosti!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 50. i 51. epizoda – Dževdet pokrene jako lukav plan kad sazna za izdaju svog brata Tevfika! Azize je u opasnosti!

By  | 

Ti si moja domovina – 50. i 51. epizoda – Dževdet pokrene jako lukav plan kad sazna za izdaju svog brata Tevfika! Azize je u opasnosti!
50. epizoda 
Dževdet pobesni kad sazna da je Tevfik bio taj koji ga je upucao u leđa dok su bili u Selaniku. Međutim, kako je ostalo samo par dana do sastanka dveju grupa, mnogo je važnije osigurati da Riza bude predstavljen patriotama. Kako bi to sproveo u delo, Dževdet ima lukav plan.
Azize je uključena kao krtica i špijun koji nadgleda Tevfika. Leon, koga su priveli, mora se pojaviti pred vojnim sudom. Iako je spreman da plati cenu zbog izdaje svoje zemlje, Hilal želi da to spreči po svaku cenu, radeći sve što je u njenoj moći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


51. epizoda – Azize odlazi u selo Joruk, gde vreba velika opasnost!
Nakon Nacionalnog pakta i deklaracije Parlamenta, dolazi do velikog neprihvatanja. Čarls ne želi prihvatiti svoj poraz, pa sklapa savez sa Komandantom Vasilijem. Tim činom kao da pritisne dugme za potpuno uništenje. Dževdet mora odmah otkriti šta smeraju ti ljudi koji nisu vredi poverenja, inače će se suočiti sa velikim posledicama.
Azize zna da joj naređenja dolaze od strane Komandanta Dževdeta i nastavlja sa svojim zadatkom. Ona odlazi u selo gde se širi jako opasna bolest. Izdato je naređenje da se svi stanovnici tog sela pogube. Veliko iznenađenje očekuje Azize!

Picture source: www.izleyiciplatformu.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *