Ti si moja domovina - 10. i 11. epizoda - Turci zapale Azizinu kuću!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 10. i 11. epizoda – Turci zapale Azizinu kuću!

By  | 

Turci zapale Azizinu kuću!

10: Besni Turci su zapalili Azizinu kuću u kojoj su Halili i Hasibe. Azize i Dževdat zateknu kuću u plamenu. Dževdet ulazi u kuću koja je potpuno u plamenu i uspeva iz nje izvući majku i kćer. Tevfik dolazi do mesta događanja kad je već sve gotovo, a Dževdet ga napada. Dževdet dovodi svoju porodicu u kuću zapovednika Vasilija, ali se Azize buni jer ne želi živeti pod grčkom zastavom. Ali Kemal je sve znatiželjniji oko svog porekla.

11: Azize je zbunjena oko osećanja prema Dževdetu i priznaje Hasibe da ne zna šta da radi s njim. Sa stanjem u kući zapovednika Vasilija nije zadovoljan niko osim Jildiz, koja je napokon dočekala da živi u raskoši. Eftelija prema Dževdetovoj želji nastupa u kafani, a Tevfik besni te joj zapreti da ne sme njegovo ime spominjati ni pred kim. Na zajedničkoj večeri Halil napada Grke, a Dževdet je zbog toga kazni. Azize odbija spavati u istoj sobi sa suprugom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *