Tina Data o završetku "Odbačene"!

Indijske Serije

Tina Data o završetku “Odbačene”!

By  | 
source: www.pinkvilla.com

source: www.pinkvilla.com

“Odbačena” se završava i Tina ne može prestati da uzdiše jer će joj nedostajati njena petogodišnja “beba” i jer oseća nostalgiju.
Zanosna glumica kaže: ““Odbačena” mi je više od pet godina pružala ono najbolje u životu. Sad osećam da će vreme leteti kad snimim poslednju epizodu. Šminkernica, koju sam imala običaj da renoviram i dekorišem svake godine, više neće biti moja. Zamislite, buldožerom će je srušiti! Ovo je teško vreme za mene, ali da, ne smem se slomiti. “Odbačena” mi je dala sve ono što mi je bilo potrebno da se razvijem kao glumica, ostaje mnogo uspomena nakon rada sa fantastičnim glumcima od kojih sam puno naučila. Imam sreće što sam radila sa Ajubom Kanom (Đogi), Vaišali (Damini) i Krutikom (Ekadiš), a najbolji kolega glumac mi je Mrunal Džain. Mrunal mi nije samo najbolji prijatelj, već i vodič. On je fantastičan fotograf i bezbroj puta me je slikao svojim fotoaparatom.”
Upitana šta će raditi nakon “Odbačene”, odgovara: “Opustiću se, sastajati se s prijateljima i naravno, tražiti novu seriju koja će odgovarati mom talentu.”
Tina je pomenula da je sama i spremna za muvanje: “Sama sam. Moj gdin Pravi treba da me razume, da ne osuđuje i da shvata moju profesiju. Idealno bi bilo da ne pripada filmskoj industriji. Svako na kraju treba da se smiri u životu. Ne želim da se zabavljam s glumcem jer su oni poprilično nepouzdani i vidim da se mnogi brakovi poznatih prekidaju. Postoji život i posle glume. Ako su oba partnera glumci onda oni imaju isti šablon u životu i on im je manje-više sličan.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ljudi kažu da sve što je lepo ima kraj. No, mi Tini želimo ne samo novu idealnu ulogu, već i poželjnog partnera s kojim bi provela život!

Mrunal Džain (Akaš) je potvrdio vest da se serija završava na svom Twitter profilu i zahvalio fanovima što su ga podržavali.

Izvor: www.pinkvilla.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *