Dnevnik po kome je rađen deo "Odbačene"

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – uvodna reč

By  | 

tellyreviews1

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – ispovest jedne devojke
Dosta nas je pratilo “Odbačenu”, ali malo ko zna da je rađena po istinitoj priči, odnosno dnevniku jedne devojke. Scenaristi su taj dnevnik koristili pri kreiranju serije, ali mnogo stvari je izostavljeno iz istog. Priča je većim delom izmenjena. Zahvaljujući jednoj našoj čitateljki, koja želi ostati anonimna, a koja je bila u prilici da pročita kopiju dnevnika, imamo uvid u dešavanja koja su izostavljena u seriji. Zato vam ekskluzivno prenosimo sve čega se naša čitateljka seća da je pročitala.
Uvodna reč naše čitateljke: “Scenario serije UTARAN – ODBACENA je istinita prica izvucena iz dnevnika jedne devojke, koja je to sve prežvela. To je jednom i glumac Mrunal Jain (Akaš) potvrdio. Zadnja epizoda koja se snimala po dnevniku je ona kada su se Sankrat i Ambika vratili sa novog medenog meseca. Samo Miti nije znala da se Nandini bavila crnom magijom protiv nje i ona nije oterala Nandini iz kuce. Po dnevniku, serija je trebala ici sasvim drugim tokom, ali su je scenaristi promenili, a ja ne znam zašto. Izbacili su najlepši deo iz njihovog života, gde ta mlada devojka – žena dominira u svom životu. Njihov život je bio stvarno buran, gde su oboje oboleli. Ono vece kada su se izborili protiv duha crne magije i imali prividno vencanje, Guru ma se zapalila cim je Nandini besna otišla od nje, jer je videla da je poražena. Svojom magijom nije uspela da uništi Miti, i to je bio njen jedini najveci poraz koji nije mogla da prihvati. Ko bude želeo da sazna kako su Akaš i Miti prošli u daljem životu, mogu saznati ako budu citali nastavak iz dnevnika. To sve sam htela da podelim sa vama, a ko hoce da mi veruje u redu, a isto ko ne bude želeo da mi veruje i to cu prihvatiti, jer svi imamo svoje mišljenje.”

Picture source: tellyreviews.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno