Tri Ane – 114. i 115. epizoda – Marcelo prizna Ana Luciji istinu o sebi!

Meksicke serije

Tri Ane – 114. i 115. epizoda – Marcelo prizna Ana Luciji istinu o sebi!

By  | 

Marcelo prizna Ana Luciji istinu o sebi!

114: Marcelo pokazuje Ana Luciji da je uklonio tetovažu koja je bila dokaz njegove ljubavi prema Ana Leticiji. Obeća joj da će nakon razvoda od njene sestre da oženi nju i upozorava je da ne veruje Ana Leticiji ništa. Ranjeni Inaki prizna Ana Leticiji da se nakon Facundovog napada najviše plašio da je ne izgubi (valjda). Ana Laura se suočava sa Ramirom koji želi da mu se ona vrati. Marcelo odluči da Ana Luciji ispriča svoju priču, jer želi da je uveri da nije tako pokvaren kao što ona misli.

115: Posle razgovora sa Marcelom, Ana Lucia ne može da veruje da je Ana Leticia tako pokvarena kao što je on opisuje. U međuvremenu, Ana Leticia sazna da Ana Laura namerava da se preseli kod Mariana a to nije najbolje za nju, zato počne da je ponižava i ismeva. Ana Laura joj odgovori da će stric pokušati da stupi u kontakt sa Ana Luciom i ponovo će postati deo njihove porodice. Ramiro je očajan jer je izgubio Ana Lauru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *