Tri sestre 15. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 15. epizoda!

By  | 

Tri sestre 15. epizoda!

Somer u poslednjem trenutku stiže kod Turkan koja je naudila sebi. On je odlučan da ostane uz nju i da je ne ostavlja više, šta god da se dogodi.Izabrao je da veruje Turkan uprkos svemu. Sa druge strane, Ručan izludjuje Somerova briga za Turkan. Ručan mora da bude tiha, kako bi sačuvala uz sebe svog sina, ali sa druge strane kuje podmukle planove kako bih uništila Turkanin ugled i ugled Turkanine porodice.

Nesrin i Sadik se raduju što se Somer pobrinuo za Turkan.Turkan i Somer se pripremaju da otpočnu nov život. Somer počinje pripreme za kupovinu kuće, kao što je obećao Nesrin. Nihat saznaje da je Mine postavila zamku Turkan i to pokušava da iskoristi protiv nje. Mine je zbog toga u problemu i da bi se spasila Nihata, traži pomoć od Ručan. Ručan saznaje da su vesti o Turkan i Feritu bile lažne i da su deo Mininog plana, te traži da joj ova položi račune. Tokom svadje, Mine doživi ozbiljnu nesreću. Ručan se ujedinjuje sa Fatihom i priredjuje veliko uništenje porodici Kalendar.

Sve epizode serije Tri sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *