Tri sestre 83. i 84. epizoda! Tri sestre kraj serije!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 83. i 84. epizoda! Tri sestre kraj serije!

By  | 

Tri sestre 83. i 84. epizoda! Tri sestre kraj serije!

83 epizoda

Nakon sto su se zivi i zdravi izvukli iz pozara u kojem su se nasli, Somer odlucuje da ozeni Turkan i da ne ceka vise ni minute. Turkan je iznenadjena kada vidi kako je Somer vec ukrasio automobil za mladu. Somer je uzbudjen i govori Turkan da trebaju da idu da proba vencanicu.Somer odlazi sa Turkan i ostaje zapanjen njenom lepotom kada isproba venčanicu.Turkan je srecna i blista.Müjgan, s druge strane, mracno razmislja sta da radi. Turkan i Derja se oprastaju od sestre. Turkanin otac se oprasta od Mujgan. Donuš i Serdar ne uspevaju. Derja i Kartal su ponovo pokazali svoju ljubavnu stranu i zavrsavaju u krevetu.Türkan i Somer se konačno venčaju. Sevilay i Müjgan odlaze.Efe ugleda nekog ko liči na njegovog oca, te ga doziva ocem.

84 epizoda

Došao je taj srecan dan. Türkan i Somer doživljavaju radost ponovnog spajanja svojih života uz legendarno venčanje. Ruchan je srecna uz svoju decu, a Turkan i Somer imaju venčanje iz snova.Donuš i Serdar su se takodje pomirili.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Tri sestre

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *