U plamenu 2. epizoda!

Turske Serije

U plamenu 2. epizoda!

By  | 

U plamenu 2. epizoda!

Nakon strašnog požara sve se menja. Džemre je pobegla tokom požara, a njen suprug, kao i šira javnost veruju da je mrtva. Džemre ima u planu da odvede sa sobom svoju kćer, te slomljenoj devojčici, koja veruje da joj je majka poginula tokom požara, daje znak da je živa i nadu da će pobeći, pre nego što za to sazna Čelebi.

Ruja je uznemirena nakon što shvata da je Čiček umrla u požaru i za to krivi Alexandra, koji kako bi sebe spasio, gurnuo Čićek u vatru. Ruja mu jasno govori da se neće udati za čoveka koji je ubica. Da li je Čiček zaista mrtva?

Čiček je živa, ali je zadobila teške opekotine lica i tela. Tormiš, doktorka hirurgije, koja je u tom požaru izgubila svoju kćerku, daje Čiček ponudu da glumi njenu kćer, a da će je ona uz pomoć operacija vratiti u normalu. Da li će Čiček prihvatiti ovu ponudu?

Sve epizode serije “U plamenu”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *