Ukradena ljubav – 28. i 29. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 28. i 29. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 28. i 29. epizoda

Ukradena ljubav – 28. i 29. epizoda

Prevela: čitateljka Kristina 

28) Alehandro upozorava Monserat da joj ne padne na pamet da opet pobegne zato sto ce potrositi i poslednji dinar svog bogatstva da je pronadje. Marija nastavlja da ispituje Hose Luisa, kaze mu da ako je ziveo u Aguazulu sigurno vec poznaje Monserat, on joj odgovara da ne. Kapetan Robledo dolazi na ranc i Alehandro mu predstavlja Hose Luisa, ali on krije lice, Monserat umire od nervoze. Kasnije, Hose Luis pita Refuhio da odnese jedno pismo Monserat, on mu odgovara da je lud. Rosario kaze Monserat da je nadzornik otisao zauvek, ona place.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


29) Alehandro veruje da je Antonio taj koji daje informacije Monserat gde se nalazi Hose Luis. Sa druge strane Hose Luis pita Anheliku da li zna neko mesto gde moze da se sakrije, ona mu kaze da blizu reke ima koliba napustena, ali Huventino i Loreto se sastaju na istom mestu. Alehandro prica Monserat da je njegova majka bila jedna seljanka koja se zove Rosario, ona mu kaze da bi to mogla da bude gospodja koja nju sluzi. Monserat priznaje Nadiji da uprkos tome sto pokusava da se udalji od Alehandra, ne moze da spreci pocetak osecaja prema njemu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *