Ukradena ljubav – 32. i 33. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 32. i 33. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 32. i 33. epizoda

Ukradena ljubav – 32. i 33. epizoda

Prevela: čitateljka Ana 

Epizoda 32.

Posle svojih sumnji, Monserat uporno pita Rosario da li poznaje Alehandrovu majku, jer je ona živela na istoj hacijendi gde je Rosario radila. Marija ne gubi vreme i još jednom izjavljuje svoju ljubav Alehandru, poljubi ga i on joj uzvrati poljubac. Hose Luis dolazi u veliku kuću i šokiran je kada vidi Dimitria i Adolfa u sali. Kasnije, Hose Luis se zatvori u kancelariju da bi pričao sa Alehandrom bez dlake na jeziku, kaže da je ovih dana bio odusutan jer se krio u jednoj kolibi, jer voli zabranjenu ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 33.

Nadija skupi hrabrost i kaže Pedru da mu se ne sviđaju žene, njega to ne dotiče, baca je na krevet i govori joj da mu se sviđaju ali da sa njom ne oseća ništa. Adolfo želi da osvoji Mariju, ona prihvata igru. Hose Luis i Refuhio počinju sa skupljanjem svojih stvari da bi otišli sa hacijende, Hose Luis ga uverava da će Monserat ići sa njima. Monserat izlazi neprimetno iz kuće da bi otišla sa Hose Luisom ali u bašti nailazi na Adolfa.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *