Ukradena ljubav – 50. i 51. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 50. i 51. epizoda – Alehandro saznaje da je Antonio Olivares ustvari Hose Luis!

By  | 

capture-20140813-153057

Ukradena ljubav – 50. i 51. epizoda – Alehandro saznaje da je Antonio Olivares ustvari Hose Luis!

Prevela: čitateljka Kristina

50) Posto je otkrila Mariju i Alehandra u tus kabini, Monserat mu kaze da izabere, njegova drugarica ili ona, i kune se ako Marija ne ode sa hacijende otici ce ona i nece je videti nikad. Dok obavlja posao, Rosario nalazi kutija cipela sa novcem i odmah je predaje Alehandru, koji se iznenadi kada vidi koja suma novca je sakrivena tu. Marija trazi nacin da naudi Monserat, i zato joj kaze da je njena majka posecivala mnogo hacijendu zato sto je bila ljubavnica Alehandrovog oca. Monserat se suprostavlja majci i kaze joj da je saznala za vezu koju je imala pre mnogo godina sa njenim svekrom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


51) Anhelikina kuma kaze Hose Luisu da  ide kapetan Robledo, sto treba treba da iskoristi da sredi stvari, on je uverava da zeli da ocisti svoje ime. Kada Tomas vidi Dimitrija na hacijendi pocinje da ga bije, kaze mu da je bednik, svi pokusavaju da ga zaustave. Ezekijel trazi Alehandra da mu da informaciju o Antoniju Olivaresu, objasnjava mu da je nadzornik kojeg je zaposlio bio varalica, on pocinje da sumnja da se radi o Hose Luisu Alvaresu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *