Vampirski dnevnici - 137. epizoda!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 137. epizoda!

By  | 

Collage

Vampirski dnevnici – 137. epizoda!
Taman kada Damon misli da je postigao nadmoćnost u borbi protiv Lily,neočekivani preokret dešavanja ga primorava na plan B. Na drugom mjestu,gdje opadanje Damonovih akcija privlači neželjenu pažnju Mary Louise  i Nore,Stefan i Caroline su primorani da provedu noć zbunjujući djevojke na Whitmore College’s Heaven i Hell ball. Dvije djevojke prijete ubistvom Whitmore studenta svakog sata ako Damon ne pristane na dogovor i vrati nazad Oscara. Damon, Bonnie i Alaric dovode Oscara nazad u život pomoću Phoenix/Feniks kamena. Damon mijenja Elenin mrtvački sanduk sa Oscarom ,koji potom ide u ‘Killing spree / Kada momak biva povrijeđen u vezi i želi da bude sa više djevojaka ,pokušavajući da nastavi dalje i preboli raskid. To je često praćeno pretjeranim konzumiranjem alkohola i droge u opasnoj kombinaciji za samo-destruktivno ponašanje. ‘ u Mystic Falls. Damon lomi Oscarov vrat i Lily vraća Elenu pod njegovu zaštitu. Damon žalosno piše u dnevniku  za Elenu i šalje je daleko u Tylerovom autu. Napokon,nakon sumnji ,Enzo kreće u misiju da otkrije šta to Valerie krije,dok Alaricov i Bonnienen plan okreće njihov svijet naglavačke jer Jo se vraća živ pomoću Feniks kamena.
Naracija naprijed u vremenu od trenutne tačke tj. radnje: Tri godine kasnije,Alaric je prikazan kako pokušava popraviti meda,otkrivajući da je otac od dvije kćerke . Kad one ućute,on dođe do ulaznih  vrata  i vidi da one gledaju u Damona ,koji prijeti Alaricu da ga pusti unutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *