Vampirski dnevnici – 86. i 87. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 86. i 87. epizoda

By  | 
Vampirski dnevnici – 86. i 87. epizoda

Vampirski dnevnici – 86. i 87. epizoda

86. epizoda

Klaus, na Keterininu sugestiju, odlazi za Nju Orleans, kako bi pronašao vešticu koja je povezana s njim. Umesto nje, pronalazi svog bivšeg štićenika, Marsela, koji oštro gospodari gradom. U nastavku potrage, Klaus saznaje da veštice koje žive tamo pokušavaju da Marsela svrgnu s vlasti, a za to planiraju da iskoriste Hejli, koja, iz nekog čudnog razloga, nosi njegovo (Klausovo) dete. Nakon što Ilijah stigne da pomogne i ubedi ga da ostane, Klaus odluči da ostane u Nju Orleansu i da vrati grad pod svoju komandu zajedno s bratom. Rebeki ponude novo mesto u Klausovom novom domenu, ali ih ona odbije. U Mystic Falls-u, Dejmon i Stefan preduzimaju ekstremne mere kako bi Elena povratila ljudskost i to zatvarajući je u podrum kuće Salvatoreovih.

87. epizoda

Dejmon i Stefan isprobavaju brutalni, nov pristup kako bi naterali Elenu da opet postane ljudsko biće. Karolin je frustrirana jer njen pokušaj da interveniše omane i Elena pokuša da je ubije. Kada Elena otkrije način da braću Salvatore nazove varalicama, oni pozovu Ketrin kako bi stvorila pravi strah. Ketrin zarije ruku u Elenu i zgrabi njeno srce. Kasnije namerno ostavi otključana vrata kako bi Elena pobegla.
Met daje Rebeki savet u vezi njenih životnih izbora, a ona zauzvrat pokuša da mu pomogne. Karolin doživljava zbunjujući i opasan susret s Klausom, za koga se ispostavi da je u stvari Silas koji traži Boni. Silas je uporan i smrtno rani Karolininu majku kako bi zauzeo njeno mesto. Boni ponovi svoje obećanje da će pomoći Silasu da skine veo do čistilišta, dok Karolin mora da ubaci nešto svoje krvi u majku kako bi je vratila u život. Ketrin je sumnjičava kada joj Boni ponudi Silasovu besmrtnost i neranjivost, u zamenu za nadgrobni spomenik koji je Ketrin uzela sa ostrva, a koji je Boni neophodan kako bi skinula veo između našeg sveta i čistilišta. Deluje kao da Ketrin pristaje na ponudu.
U međuvremenu, braća Salvatore koriste Meta kako bi Elenu vratili u ljudsko biće i to tako što mu pred njom slome vrat. Met, naravno, nosi prsten koji ga štiti od toga da bude ubijen od strane natprirodnih bića i povrati se u život u Rebekinom prisustvu. Elena odlučuje da ubije Ketrin.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno